آشپزی, مقالات سایت

آشپزی با روغن زیتون/ املت با زیتون و پنیر موزارلا

املت با زیتون و پنیر موزارلا

زیرود : روغن زیتون از جمله روغن های مفید است که میتوان از آن در  پخت انواع غذا ها استفاده کرد

ما قصد داریم تا در این بخش روش های مختلف تهیه غذا با روغن زیتون را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید …

این قسمت: املت با زیتون و پنیر موزارلا

مواد لازم برای 2 نفر

روغن زیتون                   30 گرم

تخم‌مرغ                         4 عدد

نمک و فلفل                   به میزان لازم

پنیر موزارلا تازه                به میزان دلخواه

گوجه گیلاسی                10 عدد

زیتون سیاه بدون هسته    5 عدد

زیتون سبز بدون هسته     5 عدد

پنیر پارمسان رنده کرده     یک‌چهارم پیمانه

پاپریکا                                   به دلخواه

روش‌ تهیه:

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شده سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

اینک با پنیر موزارلا،‌ گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز و پاپریکا- در صورت تمایل- آن را بیارائید و رویش پنیر پارمسان بپاشید.

حالا در تابه را بگذارید و صبر کنید املت بپزد و پنیر آب شود.

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *